Panningen, Netherlands

Terugkijken: De Sportzomer

In een nieuwe uitzending van De Sportzomer blikken de gasten vooruit op het tweede duel van het Nederlands elftal op het EK Voetbal en wordt het voetbal in de regio besproken. Deze keer zijn Frans Nijssen, Bart Joosten en Roel Schreurs bij Pascal Meyer en Roy Simons te gast.
Bart Nelissen | 20 juni 2024 22:18 | Aangepast op 20 juni 2024 22:18
Frans Nijssen is oud-manager en -speler van VVV Venlo. Ook is hij trainer geweest bij RKMSV in Meijel. Frans is woonachtig in Meijel en werkzaam op het Dendron college in Horst aan de Maas.
Bart Joosten is voorzitter van Wittenhorst, een van de grootse voetbalclubs in Limburg. De club telt ruim 1000 leden. Wittenhorst speelt in de 4e divisie. In dezelfde klasse als Venray, wat jaarlijks een mooie derby oplevert. De huidige trainer gaat volgend seizoen aan de slag bij Venray. Harrie Gommans wordt de nieuwe trainer van Wittenhorst. Dit jaar was Bart Joosten prins bij carnavalsvereniging D’n Dreumel in Horst

Roel Schreurs is de derde gast. Hij is de nieuwe trainer van VV Reuver. Dit is de club waar zijn trainerscarrière ook begon. Na zes jaar Reuver had Roel drie jaar Haelen onder zijn hoede voordat Panningen zijn derde vereniging werd. Na vier jaar Panningen is Brevendia nu alweer vijf jaar de club waar de trainer aan het werk is. Roel is woonachtig in Haelen en is één van de zangers van Hoondervel. In het dagelijks leven is hij directeur van de Widdonckschool in Heibloem.

In deze aflevering
In deze aflevering gaat Jari op zoek naar het oranjegevoel in Panningen en Helden en gaan Roel Wuisman en Anneke Joosten op een wasmachine schieten. De Sportzomer is een wekelijks programma van Omroep P&M en Omroep Horst aan de Maas dat gaat over voetbal. Het programma wordt elke donderdag uitgezonden.

Lees meer over:

Sportzomer|

Meest gelezen

Groen licht voor tiny houses in Egchel

De redactie | 16 sep 2024 18:10

Ongebruikte bushalte in Maasbree verwijderd

Youri Buis | 18 sep 2024 16:34

Lees ook

Voormalig scheidsrechter Ed Janssen wint wasmachine schieten

Het lukte hem als enige van alle deelnemers. Voormalig voetbalscheidsrechter Ed Janssen uit Meijel m...

Terugkijken: De Sportzomer met Tom Daemen en Harrie Gommans

In een nieuwe uitzending van De Sportzomer blikken de gasten terug en vooruit op de wedstrijden van ...

Terugkijken: Sportzomer met Joost Volmer en Ed Janssen

In een nieuwe uitzending van De Sportzomer blikken de gasten vooruit op het tweede duel van het Nede...

Wasmachine schieten met Dario Polman en Bob Vostermans

In aanloop naar het EK voetbal doen verschillende mensen uit Peel en Maas en Beesel een poging om ee...