Panningen, Netherlands

Reuverse genomineerd voor Young Female Talent Limburg

Yentl Evers uit Reuver is een van de drie finalisten voor de Young Female Talent Limburg award bij de uitreiking van de Topvrouw Limburg.
De redactie | 12 oktober 2024 13:50 | Aangepast op 12 oktober 2024 13:50
De Reuverse (28 jaar) is werkzaam in de theaterwereld. Ze geeft acteerlessen, is regieassistent, regisseur, projectontwikkelaar en schrijver. Dit combineert ze met haar baan als mediavormgever.

Droom
“Als jong meisje droomde ik er al over om op het podium staan. Tussen de schuifdeuren en op de salontafel 'trakteerde' ik familie en vrienden op mijn acteer-, zang- en danskunsten. Ik ontdekte dat expressie via theater een enorme impact heeft op iemands zelfvertrouwen, communicatieve vaardigheden, creativiteit en levenslust. Theater leert je emoties te begrijpen en te communiceren, zowel verbaal als non-verbaal. Het biedt iedereen de kans om even iemand anders te zijn, te experimenteren in een veilige omgeving met respect. Een zaadje voor de toekomst was geplant.” Evers geeft theaterworkshops en regisseur van onder andere PUUR Theater.

Uitreiking
Naast de Reuverse zijn ook Marloes IJpelaar uit Koningsbosch en Maud Coolen uit Hunsel genomineerd. De uitreiking vindt plaats op 7 november.


Lees meer over:

Topvrouw|