Panningen, Netherlands

Twee genomineerden uit Peel en Maas voor Limburgse Popprijs

Nikki Selen uit Kessel en Anne Grubben uit Baarlo zijn genomineerd voor een Limburgse Popprijs in de categorie 'young professional'. De Kesselse wordt gewaardeerd vanwege haar inzet voor de popmuziek in de provincie.
De redactie | 17 oktober 2024 12:16 | Aangepast op 17 oktober 2024 12:16
Genomineerden
De categorie 'young professional' is gericht op jonge professionals onder de 30 die afgelopen jaar een flinke indruk hebben gemaakt binnen de Limburgse popsector. Selen is mede-organisator van evenementen, zoals Rockalong Live en EGOpop. Ook is ze als vrijwilliger betrokken bij onder andere Omroep P&M en PopPlaza, waar ze meewerkt met de Junior HangOut en Ut P&M Hoés.

Ook Grubben uit Baarlo is genomineerd. Zij is Junior Marketeer bij Poppodium Grenswerk Venlo. De laatste genomineerde is Thijs Linskens. Hij is programmeur bij GIGANT in Apeldoorn en Zomerparkfeest in Venlo.

Overige categorieën
Voor de categorie 'belofte' maken de melancholische dreampop songwriter Ar-Jane uit Geleen, Bassline en Bass House DJ-producer ‘Isis Cloudt’ uit Heythuysen én de vijfkoppige pop-dialectband ‘De Herfshane Band’ uit Venlo kans. De genomineerden voor de prijs voor beste initiatief gaan naar Club Hacienda, Coninx Pop uit Elsoo en The Breakout Sessions in Noord-Limburg. Dit is een talentontwikkelingsproject voor muzikanten en producenten waarbij een vijfdaags writers camp centraal staat.

De Limburgse Popprijzen worden 8 december 2024 uitgereikt bij de Muziekgieterij in Maastricht.

Lees meer over:

Limburgse Popprijs|

Lees ook

Beeselse Anita Smeets wint Limburgse Popprijs

Anita Smeets uit Beesel heeft zondag de Limburgse Popprijs gewonnen in de categorie 'Beste Initiatie...

Deze nummers maken kans op Limburgse Popprijs

Vijf nummers uit de regio zijn genomineerd voor de Limburgse Popprijs in de categorie 'Beste Song'. ...