Panningen, Netherlands

Jumping Zaerum opnieuw te zien bij P&M

Het paardensportevenement Jumping Zaerum in Sevenum wordt dit jaar opnieuw uitgezonden door Omroep P&M. In samenwerking met Omroep Horst aan de Maas zendt de omroep het spektakel twee dagen lang uit.
De redactie | 3 augustus 2024 19:54 | Aangepast op 3 augustus 2024 19:54
Voor de vijfde keer wordt het evenement georganiseerd. Dat wordt gevierd met een extra dag op vrijdag 9 augustus. De avondvullende show Horses in Symphony wordt vanaf 20.00 uur uitgezonden. Dit showprogramma draait om paarden en live muziek. Speciaal voor deze avond heeft Tren van Enckevort verschillende unieke muziekstukken geschreven die live door diverse verenigingen ten gehore worden gebracht.

Live muziek
Zo speelt de Sevenumse harmonie Unie live tijdens een kür op muziek. Ook zijn de leden van Sezako die avond live te horen, evenals de mannen van mannenkoor Die Sevensanghers.

Marco Schuitmaker
Tijdens het spelen van de muziekstukken verschijnen er paarden in de piste. Daarbij gaat het om dressuur op hoog niveau en om voltige, dat het beste omschreven kan worden als acrobatiek op een paard. Aan het einde van de avond is er een optreden van Marco Schuitmaker, bekend van de hit Engebewaarder.

Wedstrijden
Een dag later worden de wedstrijden gehouden. Omroep P&M zendt dit de hele dag uit. ’s Avonds staan de masters aan de start voor de grote prijs. Het evenement vindt plaats in de piste van Jumping Zaerum op het Raadshuisplein in Sevenum.

Lees meer over:

Jumping Zaerum|

Meest gelezen

Gasfles blijft openstaan in Panningen

De redactie | 10 sep 2024 08:45

Terugkijken: Nachtcross Kessel

De redactie | 10 sep 2024 17:20

Japanse duizendknoop in Baarlo onder controle

Youri Buis | 10 sep 2024 12:07

Lees ook

Vanavond op tv: talkshowspecial Jumping Zaerum met gasten uit paardensport

Omroep P&M zendt vanavond een talkshowspecial uit over Jumping Zaerum. Tijdens deze talkshow schuive...

Jumping Zaerum live op tv

Omroep P&M zendt zaterdag Jumping Zaerum uit. Vanaf 14.30 uur is het paardensportevenement in het ce...