Panningen, Netherlands

Netwerkclub VICI stopt ermee: 'We will meet again!'

beeld: Netwerkclub VICI / Facebook
Na jarenlange inzet voor goede doelen komt er een einde aan Netwerkclub VICI. Het was de eerste en dus ook meteen de laatste serviceclub in Peel en Maas.
De redactie | 3 mei 2023 12:39 | Aangepast op 3 mei 2023 12:39
‘Helaas niet meer te combineren’
“Hoewel wij enorm genoten hebben, hebben wij toch het moeilijke maar gezamenlijke besluit genomen om te stoppen met Netwerkclub Vici,” zo schrijft Netwerkclub VICI op haar facebookpagina. “Stuk voor stuk zijn wij dames met ambitie en brede interesses. We willen ons inzetten op maatschappelijk vlak, maar hebben de afgelopen tijd gemerkt dat dit helaas niet meer te combineren is met ons dagelijks leven”.

Duizenden euro’s
De netwerkclub werd in 2016 opgericht met dames uit Peel en Maas. Sindsdien hebben ze duizenden euro’s ingezameld voor goede doelen en veelvuldig hun handen uit de mouwen gestoken. “Ook hebben we - altijd onder het genot van een hapje en een drankje - goede gesprekken gevoerd, geleerd van inspirerende sprekers, maar zeker ook van elkaar,” zo valt te lezen in het bericht op Facebook.

‘We will meet again!’
Netwerkclub VICI dankt iedereen die op welke manier dan ook hun steentje heeft bijgedragen. “Zonder jullie was het ons nooit gelukt om zoveel mooie events te organiseren en duizenden euro’s in te zamelen voor diverse goede doelen. Een dikke dankjewel aan jullie allemaal en we will meet again!”

De facebookpagina van Netwerkclub VICI zal binnenkort worden verwijderd.

Lees meer over:

Netwerkclub VICI|serviceclub|

Meest gelezen

Vrouw opgepakt voor winkeldiefstal

De redactie | 24 okt 2024 11:34

Opening hondenspeelveldje Maasbree

Gijs Vermolen | 22 okt 2024 15:05