Panningen, Netherlands

MVC’19 trekt aan het kortste eind tegen SVOC’01

MVC’19 heeft zondag wederom een teleurstellend resultaat behaald. Nu was SVOC’01 uit Oirlo te sterk voor de Maasbreese club: 0-3. Uit de eerste vijf wedstrijden heeft MVC’19 slechts drie punten behaald en bovendien wist het in de laatste drie duels ook geen doelpunt te maken.
De redactie | 21 oktober 2024 17:00 | Aangepast op 21 oktober 2024 17:00
Kansenregen
Het begin van de wedstrijd was voor SVOC’01. Jarno Zanders schoot keihard op het doel van MVC’19, maar keeper Rory Barendsen redde knap met zijn vuisten. Na een kwartier kreeg MVC’19 een kans via Mike Peeters, maar keeper Jens Verbruggen voorkwam een doelpunt van MVC’19. Meteen erna kreeg SVOC’01 via Sid Peeters een kans. Zijn schot van flinke afstand ging maar net naast.

Fouten
In de 22e minuut ging het achterin bij MVC’19 fout en werd de persoonlijke fout genadeloos afgestraft door Jarno Zanders. Danny Houwen kon de tussenstand verdubbelen, maar zijn schot ging net naast. MVC’19 kreeg meer grip op de wedstrijd en dat resulteerde in kansen voor Mike Peeters, Juul Albers, Lars Janssen en Yannick Muijsenberg, maar helaas konden ze allemaal het net niet vinden. Vlak voor rust ging het weer bijna fout aan de andere kant, maar ook nu stond Rory Barendsen zijn mannetje. In de aansluitende tegenaanval kreeg Luca Verheij nog een grote kans, maar zijn schot belandde in het zijnet. MVC’19 ging met een 1-0-achterstand de rust in.

Penalty
Jarno Zanders kreeg meteen in de tweede helft weer een kans, maar wederom stond Rory Barendsen op de juiste plek. Na tien minuten in de tweede helft kreeg invaller Steyn Visser een mooie kopkans, maar de verdedigers van SVOC’01 wisten de bal via de kluts nog weg te werken. Na een uur spelen kreeg MVC’19 een penalty, nadat Juul Albers bij een corner werd vastgehouden. Keeper Jens Verbruggen stopte knap de penalty van Lars Janssen. Mike Peeters en Juul Albers kregen nog een kans, maar keeper Jens Verbruggen stond wederom op de goede plek.

Comfortabele voorsprong
In de 72e minuut werd een corner door Jarno Zanders binnengeschoten en kwam SVOC’01 op een comfortabele voorsprong van 2-0. Op het eind van de wedstrijd werd het zelfs nog 3-0 door Ron Houwen. MVC’19 verliet het veld voor de vierde keer achter elkaar met een nederlaag. Over twee weken, op zondag 3 november, speelt MVC’19 een thuiswedstrijd tegen SV Kronenberg.

Bron: Peter van Diepe (MVC’19)

Lees ook

PEC’20 sleept drie punten uit het vuur in Hegelsom

PEC’20 heeft in en tegen Hegelsom een zwaarbevochten zege geboekt. In de laatste minuut van de wedst...

Voetbaluitslagen 20 oktober

Ook bij de start van de herfstvakantie werd er gevoetbald op de velden in de regio. PEC’20 trok een ...

Historische oorwassing voor VV Helden: 0-9 tegen Geldrop

VV Helden heeft zondag een hard pak slaag gekregen van VV Geldrop. De koploper en titelfavoriet in d...

Leunen te sterk voor MVC’19

MVC’19 heeft een kansloze nederlaag geleden tegen Leunen. Met rust stond de 0-3 al op het scorebord,...

Voetbaluitslagen zondag 13 oktober

De ploegen uit Peel en Maas en Beesel hadden het afgelopen weekend lastig. Alleen RKMSV wist met rui...

Nederlaag MVC’19 op bezoek bij Ysselsteyn

MVC’19 heeft met 3-0 de uitwedstrijd tegen Ysselsteyn verloren. MVC’19 reisde met goede moed richtin...