Panningen, Netherlands

Doe een wens voor Ut P&M Hoés

Ut P&M Hoés zet zich dit jaar in voor ouderen. Vlak voor Kerstmis worden er wensen vervuld en wordt er geld opgehaald voor dit thema. In samenwerking met Consendo start Omroep P&M een speciale kaartenactie.
De redactie | 8 oktober 2024 08:54 | Aangepast op 8 oktober 2024 08:54
Vorig jaar organiseerde Consendo in Panningen al een kaartenactie, vernoemd naar de moeder van eigenaar Noortje Rutten. "Mijn moeder Wies stuurde naar iedereen kaarten. Om te feliciteren, steun te wensen of gewoon als ze aan iemand dacht. In die geest hebben we 'Actie Mooder Wies' gestart. Omdat iedereen aandacht verdient." Met het thema van Ut P&M Hoés heeft Noortje met haar medewerkers besloten om zich in te zetten voor het goede doel en de kaartenactie te koppelen.

Kaartjes
Hoe werkt het precies? Je kunt een wens doen voor een ander of een dienst aanbieden. Wil je bijvoorbeeld iemand helpen, dan kun je dat aanbieden door een kaart te schrijven. Er zijn dus twee soorten kaarten. Een groene kaart en een rode kaart. Uiteindelijk worden de wensen en diensten verzameld en gaat de omroep proberen in samenwerking met Consendo de wensen te vervullen rondom Ut P&M Hoés van 20 t/m 22 december in DOK6 in Panningen.

Consendo
De kaarten zijn te verkrijgen bij Consendo aan de Schoolstraat in Panningen. Binnenkort kun je ook wensen online indienen op de site van de omroep.

Lees meer over:

Wens|Wensenactie|

Lees ook

Stuur jouw wens in voor Maak 't Waor

Er staat iets bijzonders te gebeuren aan het einde van het jaar. Omroep P&M en de Bibliotheek Maas e...

Laatste wens Mia Ghielen in vervulling

De wens van Mia Gielen (85) kwam zondagmiddag uit. Jarenlang was ze vrijwilliger bij RKMSV. Ze wilde...