Panningen, Netherlands

Promsconcert Happy Together Koningslust

Fanfare en Drumband Eendracht Maakt Macht Koningslust organiseert het Promsconcert; Happy Together.
De redactie | 3 oktober 2024 11:24 | Aangepast op 3 oktober 2024 11:24
Een feestelijk evenement met tal van muzikanten, zangers en zangeressen. 

De Sprunk aan de Rector Isidorusstraat 7 in Koningslust is omgetoverd in een feestelijke poptempel waar op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober het festijn plaatsvindt. De zaal is op beide avonden om 19.30 uur open; om 20.00 uur begint het evenement. Tickets zijn te bestellen via de website van Fanfare Koningslust.
Fanfare en Drumband E.M.M. samen met een combo en artiesten uit Peel en Maas. Het combo telt vier muzikanten met zes zangers en zangeressen en ook de blazerssectie van het muziekgezelschap is aangevuld met enkele koperblazers.

Gezongen wordt door Ludgard Scheres van de Breurkes, Sandra Korsten van onder meer Force 10, Nadieh Koldeweij, backing vocal bij de Indy Soul band Phie Enswie en Geert Geurts, de Baolderse Elvis Presley. En ook twee leden van E.M.M. zingen: Simone Loozen zingt bij Decatalyzed en Jannes Maas, zanger bij 40 Jukes.

De fanfare die volgend jaar 80 jaar bestaat, laat hiermee een heel ander geluid horen dan gebruikelijk. En ook het repertoire is anders. Het orkest brengt twintig popnummers waarop gedanst kan worden zoals Let me Entertain You van Robbie Williams, Multicolor van Son Mieux, Late at Night van Maywood en I Wanna Dance With Somebody van Whitney Houston. 

Lees ook

Blazers uit Peel en Maas schitteren tijdens concerten André Rieu

“Een geweldige ervaring”, zo noemden de blazers uit Peel en Maas hun optreden bij André Rieu. Tijden...

Jubileumjaar Tajiri ter gelegenheid van honderdste geboortedag

Stichting Kunst en Cultuur Baarlo organiseert een jubileumjaar om het leven en werk van kunstenaar S...