Panningen, Netherlands

"Kijk Niet Weg" stand in september op weekmarkt Panningen

De informatiestand van "Kijk Niet Weg!" staat op woensdag 4 september van 10.00 tot 12.00 uur op de weekmarkt in Panningen. Deze actie richt zich op het vergroten van de bewustwording over de risico’s en gevaren van illegale activiteiten zoals hennepkwekerijen, drugslabs en drugsdumpingen.
De redactie | 27 augustus 2024 16:37 | Aangepast op 27 augustus 2024 16:37
Bij de kraam is informatie te verkrijgen over het herkennen van verdachte signalen die kunnen wijzen op illegale praktijken in de buurt. Dit kan onder andere betrekking hebben op specifieke geuren, abnormale activiteiten op ongebruikelijke tijden of andere opvallende zaken. Er wordt ook uitgelegd hoe verdachte situaties op de juiste manier gemeld kunnen worden.

Boa's
Daarnaast biedt de kraam de mogelijkheid om kennis te maken met de boa’s (buitengewoon opsporingsambtenaren) van de gemeente Peel en Maas. Zij zijn aanwezig om te vertellen over hun werk en hun rol in het bevorderen van de veiligheid.

Overlast
"Kijk Niet Weg!" is een initiatief dat gericht is op samenwerking met de gemeenschap om criminaliteit en overlast in de regio tegen te gaan.

Lees meer over:

Kijk niet weg|

Meest gelezen

Ongebruikte bushalte in Maasbree verwijderd

Youri Buis | 18 sep 2024 16:34

Groen licht voor tiny houses in Egchel

De redactie | 16 sep 2024 18:10

Lees ook

Bijeenkomst over veilig buitengebied: “Meld anoniem”

De werkgroep Veilig Buitengebied Peel en Maas organiseerde maandagavond een bijeenkomst in Helden. I...