Panningen, Netherlands

Bösdael Springtime komend weekend

Het concert “Bösdael Springtime,” dat oorspronkelijk gepland stond op 25 mei, heeft toen geen doorgang kunnen vinden vanwege de koude, winderige en regenachtige weersomstandigheden.
De redactie | 17 juli 2024 17:20 | Aangepast op 17 juli 2024 17:20
De organisatiecommissie besloot het evenement af te gelasten, ondanks dat alle voorbereidingen waren getroffen: het podium stond klaar, de publiekstent was opgezet, vrijwilligers stonden standby, artiesten waren geboekt, en horeca- en geluidsinhuur waren geregeld. Het weer was echter ongeschikt voor een buitenconcert.

Nieuwe datum
Er werd direct een nieuwe datum gekozen: 20 juli, aanstaande zaterdag. Om 13.30 uur start een programma dat nonstop zal lopen tot 16.45 uur. Onder de presentatie van Huub Timmermans kunnen bezoekers optredens bijwonen van Gerrit Hillen met zijn Juke Box Time, het Combo Just Friends, Trio Estebleef, Kangoo-Jump demo’s en het duo Mariet en Oscar.
Het evenement wordt georganiseerd door de Commissie Bösdael Springtime, het Bösdael Buurtcomité, Brasserie Bösdael en vele vrijwilligers. Het concert wordt mede ondersteund door de Gemeente Beesel, Nester Leefbaarheidsfonds, Kernoverleg Reuver en enkele lokale sponsors.

De Zonnebloem is ook aanwezig en er is hulp beschikbaar voor rolstoelgebruikers. Er zijn drankjes en hapjes verkrijgbaar.
Komende zaterdag, 20 juli, begint het concert om 13.30 uur en eindigt om 16.45 uur.

Lees meer over:

Bosdael|Springtime|

Lees ook

Oud meubilair basisschool Bosdael wordt verkocht

Basisschool Bosdael krijgt nieuw schoolmeubilair. Het oude meubilair wordt op maandag 27 maart verko...

Opvang vluchtelingen: "Een grote uitdaging"

Op korte termijn zijn er 60 tot 70 vluchtelingen uit Oekraïne ondergebracht in de gemeente Beesel. E...